Transport GRATUIT la orice husă comandată!
COS CUMPARATURI

Nu ai produse in cos

Total:
0,00 lei

Garantia ProduselorToate produsele comercializate de VICEVERSA Solution sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantie conform prevederilor legilor in vigoare.
Garantia nu acopera daunele provocate de folosirea necorespunzatoare a produselor, contactul cu suprafete abrazive , expunere la temperaturi ridicate, uzara prin folosire, zgarieturi, taieturi, rezultate din utilizarea obisnuita a produsului, montaj neconform cu instructiunile oferite, depozitare sau manipulare incorecta, modificari aduse starii initiale a produsului, deteriorari mecanice, etc. 
In eventualitatea in care consumatorul are o problema dupa aplicarea foliei, vor fi necesare filmari video sau fotografii pentru a intelege situatia.
Telefoanele cu display-ul curbat pe margini pot determina efectul cunoscut sub numele de "halo effect tempered glass". Ecranele curbate pot provoca nelipirea perfecta a foliilor de sticla deoarece
acestea sunt perfect plane si din aceasta cauza nu este considerat a fi o neconformitate si nu intra sub incidenta garantiei comerciale.
Modul de reactie si rezistenta a produselor comercializate nu sunt garantate sub nici o forma in urma socurilor fizice/mecanice. Garantia comerciala oferita produselor vandute de catre VICEVERSA Solutions asigura consumatorul, ca acesta va primi un produs nedefect si in conformitate cu comanda plasata.
Montajul foliilor de protectie trebuie efectuat intr-un service gsm de catre personal calificat si autorizat. Acest lucru se va atesta prin bonul fiscal emis de service-ul gsm in urma operatiunii efectuate. Pentru acordarea garantiei comerciale in cazul in care apar probleme dupa montaj, service-ul gsm va elibera un certificat de constatare( stampilat), care va fi pus la dispozitia furnizorului.
Consumatorul isi asuma raspunderea pentru montajul foliei de protectie efectuat de personal necalificat si poate atrage dupa sine refuzul garantiei.
Sari in partea de sus